Het intro liedje van Sofia het Prinsesje. ABONNEER JE HIER ► http://bit.ly/DisneyJuniorNederland Maak kennis met de wondere wereld van Sofia. Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles over de eigenschappen die horen bij een echte prinses. En dat is niet altijd makkelijk! Gelukkig krijgt Sofia hulp van haar dierenvrienden, waar ze door een magische amulet mee kan praten. Disney Junior is iedere dag tussen 05:00 en 23:00 uur te zien bij Ziggo 302, KPN 51 (pluspakket & kidspakket), Caiway 118. Welkom op het officiële YouTube-kanaal van Disney Junior Nederland! Abonneer en blijf op de hoogte van je favoriete Disney Junior-series. Hier bekijk je de leukste video’s van Sofia het Prinsesje, De speelgoeddokter, Jake en de Nooitgedachtland Piraten en nog veel meer!